torsdag den 29. oktober 2015

Word Porn...

...jeg intet mindre end elsker dig! Du fodrer mig med eksistentiel lyrik i et sådant omfang, at det er lige til at gå i ekstase over.

Jeg elsker de små, finurlige formuleringer; de skønne ordvalg; de tvetydige betydninger; muligheden for at tolke, som det nu engang passer mig; what's not to love?

Nedenstående faldt jeg over den anden dag, da jeg endnu engang brugte tid på fantastiske overspringshandlinger. Jeg synes, det er så smukt skrevet; så rigtigt! I hvert fald for mig.


Efter min mening kræver god lyrik ingen uddybende forklaring; det er der bare, og enten fatter man ikke en hvede, eller også giver det grund til refleksion. Hvis jeg absolut skulle, kunne jeg uden synderlig anstrengelse bruge flere timer på at forklare, hvad ovenstående giver mig af tanker, men det giver sikkert ikke mening for mange andre end mig selv, så det vil jeg lade være med.

Jeg er selv produkt af familier, der læser en del. Dog har lyrik ikke lige været øverst på listen over jeg-går-snart-helt-i-ekstase-læsning, men min fru muddi har dog også evnerne, kan jeg høre, og det glæder mig ;o) Der skal vi dog helst ud af en eller anden Dalai Lama tangent, før hun er hooked, og så meget skal der slet ikke til for at imponere mig. Come on, jeg har 27 tudesange, hvor teksterne bare er så smukke, at jeg ikke kan rumme det, så der skal ikke særlig meget til at sætte mig i selvsving, som var jeg Newtons Vugge.

Anywho; jeg ville egentlig bare frem til, at jeg er så lykkelig over, jeg i sin tid snublede over Word Porn, for det er simpelthen det rene porno for min hjerne, og hvis I har det på nogenlunde samme måde, så kan det klart anbefales at dyrke lidt.

Og skulle man være helt pjattet med blæk og litteratur i en stor og lækker sammenblanding, så kan jeg også kun anbefale at rode lidt rundt i The Word Made Flesh hos tattoolit.com

OMG jeg besvimer sgu snart i ren begejstring over, der er ord-nørder som mig derude i verden!!

Rigtig dejlig torsdag til alle :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar